Info Cursus Beleggen.

[lees_meter]

BEGINNEN MET BELEGGEN ALS

BEGINNER.

Beleggen is een risico vol vak ,vooral als je net begint met beleggen. Zonder goeden basis kennis zul je veel beginnersfouten maken , je wilt daar om ook de onnodige duren fouten zien te voorkomen .

 Van het traden op basis van je emoties tot het handelen zonder strategie voor al als je beginner bent, moet je zeker eerst leren beleggen voor dat je begint , met de kennis van Harm Van Wijk als erkende belegger hij kan je daar bij helpen . Lees Hier Verder!

Boeken Over Beleggen &

Aandelen ,

Opties.

Boeken  over beleggen en traden verschilt nogal in kwaliteit , van complete bagger tot en met boeken over beleggen die iets toevoegen voor jou kwa stof en inhoud en wat jou een beteren belegger maakt.Voor ieder wat wils er zijn verschillende boeken zo wel over daytraden als langer termijn beleggen.Lees Hier Verder!

Basis Leren Beleggen met

Mark de

Vries ! 

BASIS LEREN BELEGGEN MET DE

ERVAREN ,

MARK DE VRIES.

Wie is Mark de Vries ? Mark de Vries was nog niet lang geleden een (kantoorpikkie) zoals hij dat noemt hij vond zijn baan verschrikkelijk zaai. Mark was altijd wel geïnteresseerd in de aandelen markt , maar had nog nooit echt geprobeerd om er daadwerkelijk in te handelen.

Nu handelt Mark volledig als professioneel belegger en heeft zelfs een basis cursus gemaakt voor beginners die nog geen ervaring hebben .Lees Hier Verder!

 
geld verdienen met traden
Boeken van Harm Van Wijk.

Wat is Daytrading?Wie is Kevin Timmer?

Wat is Daytrading?Wie is Kevin TimmerWat is Daytrading? Als je het vertaald dan kom je op dag handelen dag traden uit .Daytrading is eigenlijk het dagelijks kopen en verkopen van aandelen /Opties /BTC/ en nog veel meer valutaparen.Het grote voordeel van daytrading is dat je het 24 uur per dag , 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar kan doen. Lees hier het artikel Van Daytrading Masterclass Verder!

 

De Affiliate Marketing Revolutie (AMR) van Jacko Meijaard!

Ontdek het #1 verdien model voor het opbouwen van een passief inkomen dankzij het internet.Hoe hij met 1-2 uur ‘werk’ per dag minimaal 10K per maand verdien. Voor meer informatie lees het artikel van Jacko Meijaard hier!

Nu AMR cursus aanbieding van 297,- euro voor 47,-euro

Wat is SMMB en Kan je er geld mee verdienen?

SMMB is een afkorting van Social Media Marketing Bureau , je zet in feite via facebook en instagram advertenties voor bedrijven op en daar verdien jij geld mee . Je gaat steeds meer bedrijven binnen halen , de man die er alles van weet en heeft op gebouwd is Boyd Hoek hij heeft zijn eigen SMMB Masterclass opgezet voor beginners.Lees het artikel hier verder van Boyd Hoek!