Info Cursus Beleggen met harm van wijk!

[lees_meter]

Beginnen met beleggen als

beginner.

Beleggen is een risico vol vak ,vooral als je net begint met beleggen. Zonder goeden basis kennis zul je veel beginnersfouten maken , je wilt daar om ook de onnodige duren fouten zien te voorkomen .

Van het traden op basis van je emoties tot het handelen zonder strategie voor al als je beginner bent, moet je zeker eerst leren beleggen voor dat je begint. 

Het is de afgelopen jaren een stuk eenvoudiger geworden om te beleggen . Er zijn tientallen omwegen en complexe programma’s die ruimte hebben gemaakt voor apps en websites waar je met 1 klik op de knop gehandeld kan worden, en dat is zowel voor beginners als gevorderden.

Beleggen voor gevorderden .

Ben je al een tijdje bezig met beleggen en je hebt al ervaring is het nooit verkeert om continue bij te leren als gevorderden.

Wil je toch succesvol blijven beleggen is het toch belangrijk dat je goed gecoacht wordt en bij blijft .Een persoon die er alle verstand van heeft is Harm Van Wijk hij geeft zo wel voor beginners als gevorderden cursussen .

Masterclass Opties voor Gevorderden.

Harm Van Wijk geeft de cursus Masterclass opties voor gevorderden , Daar in worden onder anderen de volgende onderdelen besproken.

+Short Strangles, + Covers Short Straddles , +Portfolio Repair Strategie: verily beperken met gebruik Ratiospreads , +Driepoot-combinaties: hoog risico en rendement, lage investering , Butterflies: hoog rendement, lage investering, beperkte risico , + Ratiospreads: rendement afhankelijk van de gebruikte ratio’s. 

cursus beleggen!

Er zijn verschillende cursussen over onder anderen traden beleggen en aandelen. Het is belangrijk dat je wel op de juiste wijze goeden info krijgt over beleggen traden en aandelen.

Een persoon die daar veel ervaring en verstand van heeft is Harm van wijk , van mijn.beleggen.com , hij is zeer ervaren met beleggen .

harm van wijk mijn beleggen
HIER GEEFT HARM VAN WIJK BELEGGINGS TRAININGEN!

Misschien heeft u wel eens van Harm Van Wijk gehoord financieel analist, of op tv gezien bij diverse tv programma’s en op de radio TV waar onder Eenvandaag, Netwerk , Rondom 10 , Radio 1 ,Radio 2, BNR , Finance Television en Business Class.

Hij werkte ook onderanderen met SNS Bank , Binck , Alex , Citi ,ING Bank en Lynx en hij schrijft ook voor De Financiële Telegraaf , BeursPlaza en Beurs.nl.

Harm Van Wijk is na zijn studie de financiële wereld in gegaan en is zich steeds meer met beleggen gaan bezig houden.

Harm Van Wijk was ook eerder verantwoordelijk voor het opzetten van beleggingssites van SNS Bank, en ook verantwoordelijk voor de marketing . verkoop en business development bij Binck Bank.

Hij werkte mee aan het opstarten van SNS FundCoach en de ABN Amro Turbo’s en hij was site manager van de financiële Telegraaf.

Beleggen in aandelen

Beleggen in aandelen is ook zeker een goeden manier om online en passief inkomsten op te bouwen. Beleggen in aandelen houdt met anderen worden in dat je een aandeel bij een bedrijf koopt. Op die manier wordt je eigelijk een stukje eigenaar van het bedrijf waar jij je aandeel van koopt. Stel het bedrijf is succesvol, dan profiteer jij er ook van in de vorm van de koerswinst of dividend.

Koerswinst is de winst die je maakt als je beleggingen meer waard is geworden.Op papier ben je dan zo gezegt rijker geworden.Je kunt daar naast ook je aandeel weer verkopen voor een hogere prijs dan waar voor jij het hebt gekocht het aandeel.

De dividend is eigelijk (een deel van ) de winst die het bedrijf op dat moment uitkeert aan zijn aandeelhouders, dat kan onder andere in de vorm van geld of in nieuwe aandelen.

Afhankelijk van de dividend die je krijgt per aandeel, hangt af van de hoogte van de winst.Aandelen of dividend kan een interessant alternatief zijn voor eventueel je spaarrekening.Op deze manier verdien je toch een vast inkomen boven op je vermogen.Wat belangrijk is dat dat je hier zelf niet veel voor hoeft te doen , behalve alleen aandelen kopen en verkopen. 

Grafiek beleggen winsttrading.nl

Voordelen

De voordelen van beleggen in aandelen is dat je toch een enorme rendement kan behalen er mee,daar naast kan je ook op elk moment jou aandelen verkopen en dan beschik jij over het geld.

Nadelen

Beleggen in aandelen gaat helaas niet zonder risico’s. Ook een bedrijf kan verlies maken, waar jij in investeerd waardoor de waarde van het aandeel dusdanig daalt , en dat je het aandeel helaas voor minder dienst te verkopen dan voor de prijs waar voor jij het aandeel gekocht hebt.Om dit te voorkomen kan je er voor kiezen om tijd en aandacht te besteden aan het bestuderen van de aandelenmarkt van zeker een aanrader is.

Beleggen is helaas niet altijd 100% gratis, er worden aan-en verkoopkosten voor gerekend.Wil je toch meer informatie over beleggen in aandelen of je wil misschien weten hoe je het best kan beginnen met beleggen?

Bekijk deze websites :

www.beleggen.com  

succesvol beleggen van harm van wijk

tradewinst.nl 

basis cursus beleggen van mark de vries

beurs beleggen winsttrading

Indexbeleggen – De beste strategie

voor 90%

van de beleggers

Indexbeleggen is een strategie waarbij je een fonds met een hele lage kosten koopt dat bestaat onder anderen uit een brede marktportefeuille van aandelen of obligaties en dat fonds heel lang aanhoudt. Zo’n fonds noem je een indexfonds.

Een indexfonds is simpelweg een mand (portefeuille) dat bestaat uit vele, vele eieren als voorbeeld(aandelen) ontwikkeld om de totale prestaties van welke financiële markt of sector dan ook te volgen (John C. Bogle). Steeds meer beleggers ontdekken dat indexbeleggen een van de beste oplossing is om je vermogen te maximaliseren.

Indexfondsen bieden de breedst en mogelijke spreiding en rekenen hele lage kosten. Tot wel 95% minder kosten dan beleggingsfondsen. Mede door die lage kosten zijn indexfondsen de enige belegging die jou een eerlijk aandeel garanderen in de winst van het bedrijfsleven.

Klassieke indexfondsen bestaan vrij wel uit aandelen van vrijwel de hele markt en daarmee verlaag jij de risico’s van individuele aandelen en sectoren. Je houdt wel marktrisico over houd daar rekening mee, dus hoewel je de risico’s beperkt met indexbeleggen is het zeker niet risicovrij.

Deze passieve beleggingsstrategie is misschien wel saai, maar indexing maakt het meer dan goed met de rendementen op een langere termijn. Uitgangspunten indexbeleggen:

  • Spreid de risico’s door te kiezen voor brede indexfondsen
  • Beleg voor de lange termijn
  • Hou de kosten laag

Een indexfonds in de vorm van een ETF zoals Vanguard S&P 500 UCITS ETF heeft maar een kostenratio van 0,07% en kun je zonder transactiekosten kopen bij DEGIRO.

Beleggen in indexfondsen

Een indexfonds, word ook wel ‘tracker’ genoemd, het is een beleggingsfonds waar je naar streeft , je wil het zelfde rendement en risico behalen als een bepaalde beursindex in plaats van te proberen die te verslaan. 

Deze indexfondsen doen dit door de index exact na te bootsen. Zo beleggen zij in dezelfde aandelen of eventueel in obligaties wanneer deze in de index voorkomen, in dezelfde verhouding als waarin ze in de index zijn opgenomen. Op deze wijze heeft een indexfonds dezelfde samenstelling als de index en volgt de waarde ontwikkeling van het indexfonds ook de waarde ontwikkeling van de index. 

Omdat een indexfonds ‘passief’ de index volgt heeft het geen dure analisten en fondsbeheerders nodig en voert het minder kostbare transacties uit dat is voordelig. Dit zorgt er dus voor dat de kosten van de indexfondsen uit eindelijk veel lager zijn dan van de actief beheerde beleggingsfondsen, zoals bijvoorbeeld aandelen en obligaties. Zo zijn deze kosten gemiddeld 2 tot 3 keer lager. 

Het rendement van een indexfonds is voor beginners op de lange termijn uit eindelijk vaak het best te behalen resultaat, waardoor dit een prima manier is om de markt binnen te treden. Je belegt dus eigenlijke als het ware in indexfondsen om het op een later moment voor een hogere prijs te verkopen wat gunstiger is. 

Wanneer jij geld stopt in een indexfonds hoef je niet continu de koersen in de gaten te houden, daarom is dit een erg goede en juiste vorm van passief inkomen genereren.

Voordelen

Mede door de lage kosten zijn indexfondsen de enige beleggingen die je een zeer eerlijk aandeel garanderen in de winst van het bedrijfsleven.

Daarnaast bestaan er ook klassieke indexfondsen uit aandelen van vrijwel de gehele markt en daarmee verlaag jij je  risico’s van individuele aandelen en sectoren. 

De trackers zijn makkelijk te begrijpen. Je ziet precies in welke titels je beleggingen doet. Ook bieden deze trackers gemakkelijk toegang tot een grote verscheidenheid aan markten.

Nadelen

Ook bij het beleggen in indexfondsen houdt je zeker marktrisico over, dus hoewel je de risico’s beperkt met indexbeleggen is het zeker niet risicovrij houd dat in gedachte.

Daarnaast kunnen de bedrijven dezelfde beursgraadmeter volgen en toch eventueel  een ander rendement behalen. Dit zou je eigenlijk niet meteen verwachten, omdat ze allemaal de markt volgen. Dit betekent dus dat het niet meer gelijkheid is. Kijk dus niet alleen naar het label wat een bepaald bedrijf heeft, maar kijk ook naar de onderliggende waarden er van en kies dan welke het beste bij jou past. Goed onderzoek vooraf is belangrijk en dus wel cruciaal. 

Wil je meer informatie over beleggen in indexfondsen? Bekijk dan deze websites:

www.etoro.com

www.plus500.com

www.iqoption.com