Geld verdienen met ecommerce

is het mogenlijk ?

Geld verdienen met ecommerce is zeker mogenlijk .Maar wat is het en hoe werkt het? en wie is Jia Ruan ? Is hij betrouwbaar?Dat ga ik je allemaal uitleggen . 

Wat is ecommerce?

Ecommerce is online electronisch verkopen van producten en goederen.Ecommerce is veel meer dan dat.Hoewel ecommerce letterlijk electronische commercie betekent, is het soms onduidelijk wat er nu precies wordt verstaan onder de term ‘ecommerce’.

Ecommerce is eigelijk een engelstalige term en de waar de eerste letter voor staat betekent het letterlijk electronische handel maar dan online.Voorbeeld je koopt een E-book is ook een electronisch handels middel wat je koopt online net als cd’s , tickets  concert van justin bieber of treinkaartjes , itunestore etc.Kijk naar bol.com daar kan je ook veel digitalen producten kopen.Er is een man die heeft zich er flink in verdiept en hij heet Winston Zwemmer.

 

 

Klik Hier boven voor meer info!
Je bent er bijna ! 50%

Winston Zwemmer

BOLMASTERCLASS !

Review +

Ervaringen

Inhoud

1.0 Bol Masterclass 4.0 Ervaringen en
Reviews

1.1 Wat kan je van de Bol Masterclass verwachten?

1.2 Mijn ervaringen met de Bol Masterclass

2.0 Is Winston Zwemmer wel
betrouwbaar?

2.1 De masterclass gaat over meer dan alleen geld verdienen

2.2 Info over Winston Zwemmer

3.0 Bol Masterclass ervaringen
ook van anderen 

3.1 Wat na aanschaf & inloggen gebeurt

3.2 Concrete resultaten

4.0 Wat is de prijs van de Bol
Masterclass?

4.1 Voor dat je gaat investeren in Bol…

4.2 Korting op de Bol Masterclass 

1.0 Bol masterclass Ervaringen en Reviews 

Je ziet deBol Masterclass van Jia Ruan vaak voorbij komen in reclames youtube etc.Ik raakte een tijdje geleden in aanraking via instagram en Facebook  waar hij ook zijn reclame campagnes op heeft , de advertenties vliegen om je heen dat je er niet om heen kan.

Je hebt het waarschijnlijk zelf ook voorbij zien komen van deBol Masterclass dan denk je bij je zelf is dit betrouwbaar of pure oplichting.veel mensen hebben behoefte aan fatsoenlijke en eerlijke informatie over de cursus .

Zijn Manier van verkopen via Bol.com en e-commerce sprak me wel aan.De Bol Masterclass garantie luidt als volgt: 14 dagen niet goed geld terug.Dus je hebt niks te verliezen!

1.1 Wat kun jij van de Bol masterclass verwachten?

Eigenlijk heel simpel uitgelegd en gezegd leer je in de Bol Masterclass hoe het verkopen van producten op bol.com om een winstgevend product (door)verkoopt.Winston Zwemmer geeft ook in zijn gratis training hoe jij dat in 5 stappen de beginselen kan toe passen, klik hier!Je kan er goed geld mee verdienen met bol.com en met je goeden inzet die zelf er in steekt uiteraard .

Deze vorm van geld verdienen word ook wel e-commerce genoemd. Het is een goeden en slimme manier van het opkopen van producten uit het buitenland , die je bij buitenlandse leveranciers opkoopt en zelf weer verkoopt voor een goed bedrage met goeden marge voor jezelf erop.

In de Bol Masterclass legt Winston Zwemmer uit hoe jij het op een slimme en goeden efficiënte manier kan toe passen. Jia Ruan heeft dit samen met zijn compagnons (Virgil Brewster en Mitchell Weijerman) dit systeem ontwikkeld van de Bol Masterclass en opgezet en dat jij het ook zelf kan toepassen met de cursus dat is inmiddels nu als nieuwe eigenaar Winston Zwemmer. 

1.2 ervaringen met de bol masterclass

Je zou er voor kunnen kiezen om zelf alles uit te zoeken en ja de prijs is wat hoger van de Bol Masterclass.Mocht je het overwegen om toch te willen aanschaffen maar je het het volledige bedrag nog niet geen probleem , er zijn 2 betalingsmogenlijkheden; een eenmalige betaling of in 5 termijnen maar dan kom je iets hoger uit dan de normale aanschaf prijs.

Jia , Virgil , Mitchell (Is nu Winston Zwemmer nieuwe eigennnaar ) en het hele crew van de Unstoppable Team hebben met man en kracht iets goeds neer gezet om zoon compleet mogenlijke cursus in elkaar te zetten dat jij je eigen e-commerce business kan opzetten , het bespaart je veel tijd en moeite laten we eerlijk zijn het wiel is al uit gevonden het is allen vernieuwd en beter voor jou gemaakt.

Naast de cursus zijn er nog meer hulpmiddelen die je kan gebruiken  zoals ‘The Tribe’ bestaat uit een community scripts , groepscoaching je staat er dus echt niet alleen voor. 

Door dat hij alles goed in elkaar heeft gezet met zijn crew de cursus van de Bol Masterclass leer jij exact hoe jij een automatische geldmachine opbouwt.Hier door heb jij geen omkijken naar:Winston Zwemmer Bol Masterclass package

leveringen , bezorging en retour meldingen

klachten afhandelingen en vragen van klanten

Transport en opslag

Geen voorraad

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van de dingen die je uit handen worden genomen en dat scheelt jou een heleboel tijd en geld , op die manier kan jij op een goeden manier geld verdienen met je business.

2.0 Is Winston zwemmer wel betrouwbaar?

Je zal waarschijnlijk wel wat twijfels hebben over de online cursus of je het zal aanschaffen en volgen.Ik had toen het zelfde ook twijfels heb het toch gedaan , het is wel een investering voor de cursus. Is de Bolmaster Class van Winston Zwemmer wel te vertrouwen! Mijn antwoord is Ja.Hij legt alles goed en rustig uit hij heeft ook een community waar hij zijn leerlingen iedere week in begeleid , dat doet hij vol met passie en overtuiging naar zijn leerlingen toe en hij luistert ook zorgvuldig naar je als je ergens moeite mee hebt of je begrijpt het niet staat hij voor je klaar.

Ik Moet ook zeggen als je natuurlijk al die reclame ziet van hem op youtube is de indruk soms wel wat overdreven wat argwaan wekt bij de mensen dat jullie daar door in twijfel gebracht worden.Maar toch Winston Zwemmer is niet voor niks ook Mindset-coach hij heeft daar nog een nieuwe cursus van uit gebracht daar later zal ik nog uitgebreid over vertellen die heb ik ook gevolgd over mindset cursus ben je toch een beetje nieuwschierig geworden , kijk dan hier ff naar het voor proefje van de nieuwe mindset cursus van Jia Ruan.Ik ga daar ook nog een uit gebreide review over doen.Maar om nog terug te komen Winston Zwemmer is goed in wat hij doet hij neemt je volledig mee in de kunst van het geld verdienen online.

2.1 De Masterclass gaat meer over dan alleen geld verdienen

Jia Ruan zou niet uitvoerig zomaar het thema ‘mindset’ aanbod laten komen, en dat is ook zeker zo.Je moet wel instaat zijn om inzet en noemswaardigheid om je inkomsten uit het internet te halen, een ander manier van denkwijze toepassen.De meeste mensen geloven namelijk dat het niet kan of mogenlijk is: 

mensen hebben niet het idee dat je er een volledig inkomen kan uit halen van minimaal 3000 euro per maand dat je er aan kunt verdienen met het internet.

 mensen geloven niet in internet marketing

 ze hebben ook geen zin om het zorgvuldig uit te zoeken hoe het moet.

ze zijn helaas niet er toe bereid om zich zelf in het vak te ontwikkelen

ze willen ook niet geconfronteerd ermee worden met de pijn en moeite wat het ook kost.

Het gaat zeker moeilijk worden . Daar is geen twijfel over mogenlijk, Jia heeft zelf de fouten al gemaakt en dat voorkomt dat jij dat met de cursus krijgt want Jia was je al voor jij hoeft niet die fouten te maken daarom heeft hij deze cursus gemaakt.  Slechts enkele die er voor open staan zullen in de cursus slagen op het internet. 

Ecommerce is niet voor iedereen weggelegd

Jia Ruan wilt echt als mensen de cursus kopen er ook echt voor gaan , en niet denken van “ach” kijk wel wat het is.

Ben jij bereid om er tijd in te steken en te investeren en wilt serieus aan de slag ,
dan is de Bol
Masterclas wat voor jou. 

De cursus gaat niet alleen over online geld verdienen.De cursus is meer dan dat en gaat dieper er komt ook hoe is je mindset , attitude en je instelling.Het helpt je in de wereld van e-commerce met Bol.com.

Certificaat Bol Masterclass winsttrading

 
 
 

Nog een keer proberen…

Jia Ruan besloot om toch nog een opleiding te doen maar het was het toch niet waar zijn hart lach. Hij is daarna bij een persoon beland die hem alle kneepjes van het vak leerde.

Deze persoon had al zeer succesvolle e-commerce bedrijven opgericht , dit bedrijf was voornamelijk gericht op producten in de V.S. Verenigde Staten. Jia vond uit eindelijk toch een manier om niet in de V.S. te doen maar in nederland .

En van daar uit is hij zijn eigen e-commerce via Bol.com begonnen , en dat heeft hij zeker tot succes weten te brengen met het lesgeven van de juiste methode en strategie dat hij toepaste met onder anderen 1-op 1 coachen. Alleen wilde hij in minder tijd meer mensen bereiken en toen kwam het tot stand dat hij  met Virgil en Mitchell een online systeem ontwikkelde met videotrainingen en coachen.

Zo kwam de Bol Masterclass in beeld en tot stand.

Meer informatie over Jia Ruan en Unstoppable Lifestyle, kijk hier:

 
 
 
 

3.0 BolMasterclass ervaringen en ook van anderen

Een video zegt meer dan duizend woorden zegt men wel eens , hier onder zie je video en reviews over de Bol Masterclass. Je krijgt ook meer indruk van de cursus wat de studenten en anderen personen er over zeggen.

Het is wel fijn  om te zien de ervaringen en reviews van personen die zie zelf getest hebben van de Bol Masterclass.

pluspunten

De cursus is zeer uitgebreid , en alles komt aanbod wat van belang is

Zeer goeden manier van training 

Jia Ruan legt alles goed en duidelijk uit staat altijd voor je klaar

De cursus geeft ook duidelijke info over hoe om te gaan met de belastingsdienst  , kamer van Koophandel en omzet/winstrekening

Leerzame en leuke manier om het van uit huis je eigen e-commerce business op te bouwen

Minpunten

Χ De eerste 4 weken verdien je nog niet veel of niks , zo zit de training in elkaar , het kan voor veel mensen demotiverend zijn als jij niet echt gedreven bent om door te gaan.

Χ Het is een Pittige investering helaas.

Χ Het zeker geen snel geld verdien methode als je dat denkt.

Χ Er gaat zeker veel tijd en moeite in zitten , ben jij daar toe bereid om dat te doen

3.1 wat gebeurt er na het inloggen & aanschaffen ?

De video trainingen zijn gemaakt om jou op het juiste koers te zetten , het is geen snel rijk methode dat je binnen enkele weken binnen bent .Je moet het zien als een lange termijn visie een investering in je zelf , de modules beginnen al in het teken van je mindset , wat ik al eerder zij leert op langere termijn visie geen snel rijk methode .Bol Masterclass winsttrading

Jia geeft duidelijke illustraties ook de overtuiging voor je zelf dat het mogenlijk is met de juiste inzet en mindset.

Je Mindset is ook zeker wat je nodig hebt bij de Bol Masterclass .

Jia helpt je ook vanuit je oude gedachte los te komen om verder te kijken en dat doet hij op een overtuigende en relaxte manier.In de andere modules leer je hoe jij op een goede en succesvolle manier jou e-commerce business kan opzetten , stap voor stap dat je naar een geheel geautomatiseerd systeem werkt voor e-commerce business.Zodat jij er zo min mogenlijk naar om hoeft te kijken.

3.2 Concrete resultaten

De resultaten zijn goed van de cursus maar je moet er wel zelf je input ingeven het gaat niet van zelf. En je moet ook bereid zijn om in je zelf te investeren en er zit dan wel een risicofactor aan , maar dat kan je ver helpen door goed onderzoek te doen . Door goeden research te doen voor dat je keuzes maakt maakt jou kans groter op succes en dat leer je allemaal in de Bol Masterclass.

Wat is de prijs van de Bol Masterclass?

Je had voorheen 2 opties. Of je betaald een eenmalige overboeking van 997 euro .Of je betaald 1250 euro in 5 keer; verdeeld over 5 maanden je betaald wel wat meer , na wat over leg met elkaar hebben ze nu ook besloten om een betaling te kunnen doen in 3 termijnen van 397 euro per termijn. Het is wel een bedrag en een investering.

4.1 voor dat je gaat investeren in Bol…

Let wel op dat de Bol Masterclass niet voor iedereen is weg gelegd.Ben je iemand die snel geld wil verdienen en in 2 weken al resultaat wil hebben , dan heb je het mis dan is dit niet voor jou weg gelegd.Als jij succesvol wilt worden moet je de videotrainingen goed volgen en er tijd en geld investeren .

Je moet bereid zijn om er volledig voor te gaan en je inzet geven.Deze cursus is voor serieuze mensen die bereid zijn om in zich zelf te willen investeren en te zien dat het een lange termijn visie is om je e-commerce business op te bouwen.

Je moet je echt gaan verdiepen in de materie , gaan experimenteren of het werkt en je innerlijke blokkades overwinnen. 

Vraag je zelf af , voordat jij met deze eerste gratis training:

Ben jij bereid om er Alles voor te geven en tijd in te steken en succesvol in te worden?

Is Jou antwoord JA ? Dan weet je wat je moet doen en te wachten staat .Ga er voor om aan de slag te gaan met de Bol Masterclass.

4.2 Korting op de Bol Masterclass

Bol Masterclass Winston Zwemmer
Team Unstoppable

4.2 Korting op de Bol Masterclass

Winston Zwemmer en zijn teamleden hebben een speciale WST(winsttrading)korting op de Bol Masterclass.

Via de onderstaande link ga je direct naar de overzichtspagina .

Of kijk hier voor meer informatie.

Klik hier beneden op de knop voor de Bol Masterclass!
Je bent er bijna! 50%
Bol Masterclass reviews winsttrading.nl

3 proeflessen

Hier onder zie 3 proeflessen van de Agency masterclass die jij nu gratis kan kijken, dit is een voor proefje ik ga daar ook nog een uitgebreid blog artikel over schrijven .

Ga hier naar het artikel over de Agency Masterclass.

Wil je meer weten over de SMMB Agency Masterclass lees dan hier verder!