Daytrading met kevin timmer!

[lees_meter]

Wat is Daytrading? Als je het vertaald dan kom je op dag handelen dag traden uit .Daytrading is eigenlijk het dagelijks kopen en verkopen van aandelen /Opties /BTC/ en nog veel meer valutaparen.Het grote voordeel van daytrading is dat je het 24 uur per dag , 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar kan doen. 

Het handelen gaat ook letterlijk de hele dag door . En dat is ideaal Toch! Ook wat belangrijk is je mindset en dicipline die een daghandelaar dient te hebben. Wanner je een strategie hebt is het essentieel om dat vast te houden.Hoe goed je strategie ook is , je zult toch ook een keer een mindere periode doorgaan . Ook dan is het belangerijk om dat strategie vast te houden.Dit zijn ook vaak momenten dat een belegger op tilt slaat en meer risico gaat nemen , meestal met grote verliezen als gevolg , blijf bij je strategie. 

Kevin Timmer is zijn naam , en zijn naam hoor je de laatste tijd erg veel je ziet ook wel zijn reclame voorbij komen op onder anderen youtube en nog meer.Kevin Houd zich voor namelijk bezig met het daytraden op de amerikaanse markt , hij is begonnen in 2014 .Je kan hem volgen op dit kanaal.

Zijn youtube kanaal groeit ook al aardig , hij kreeg veel vragen over het traden voor velen was het nog moeilijk dus besloot kevin een cursus te maken ook zeker voor beginners ,hij zag namelijk dat veel het zichzelf  veel te moeilijk maakten.

Hij is Nu al meerdere jaren full-time daytrader op de amerikaanse beurs, en hij trade van de mooiste plekken ter wereld met zijn computer en software internet  en kan gaan traden hoe mooi is dat.Zijn hele business loopt eigenlijk via internet.Inmiddels heeft Kevin zoveel ervaring op gedaan dat hij zijn eigen Daytrading Masterclass heeft op gezet. 

Een nuchtere maar zeer waardevolle cursus van 12 uur content voor beginners & gevorderen! Inclusief vriendelijke community en dagelijkse live trading sessies

12 uur video

cursus

Alle informatie die jij nodig hebt om te kunnen starten.Verpakt in een 12 urige video cursus die je op jou tempo kunt bekijken.Je blijft altijd toegang houden tot de video cursus.

Leer mijn 4

strategieen.

Mijn strategieen zijn het resultaat van jarenlang tweaken, backtesten en oefenen.Nu geven deze 4 strategieen, ongeacht de market conditie , mij een full-time inkomen en het leven wat ik wil leven.

Dagelijks samen live

day traden.

Ik laat je er niet alleen voor staan!Dagelijks mag jij met mij mee traden.Ik deel mijn scherm , ik roep mijn trades. Ik maak winst, jij maakt winst & jij leert!(van 15:00 tot 22:00 uur)

Wekelijkse mentoring

sesssies.

Naast de live trading sessies zijn er ook nog wekelijkse vraag & antwoord sessies.Kun je er een keer niet bij zijn ? Geen probleem, want alles word opgenomen zodat je het later kunt terugkijken.

Gebruik Mijn

scanners

Ik gebruik scanners om de beste trades te vinden.Deze scanners ga ik met jou delen.

Grote community met

traders & studenten.

Iedereen helpt elkaar en deelt waardevolle informatie. Meer ogen op wat er gebeurt op de markt zorgt voor meer kansen om te traden.

 

Ingericht voor part-

time Trading.

Ik ben mij ervan bewust dat veel  mensen op school zitten of een vast full-time baan hebben. De hele Masterclass is hier op afgestemd.

Klik Hier boven voor meer info!
Je Bent er bijna ! 50%

Wat zeggen cursisten van de daytrading cursus?

Zoals je hier onder ziet en leest heeft hij cursisten die tevreden over hem zijn en dat hij goeden kwakiteiten leverd in zijn Daytrading Masterclass.

Dit zegt een cursist over de daytrading masterclass!

“Voordat ik bij Kevin’s Masterclass uitkwam heb ik mij verdiept in onder andere; cryptovaluta, NL beurs, en forex. Als ik alles zo met elkaar vergelijk ben ik blij datik dankzij Kevin op de Amerikaanse markt ben gaan handelen. Kevin legt je alles perfect uit van A tot Z, mijn verwachtingen zijn zeker overtroffen. Ik heb enorm veel geleerd in 2 maanden tijd, beste investering ooit.”

 
Laurens
kevin timmer masterclass cursisten