Basis Cursus Beleggen!met mark de vries!

Basis leren beleggen met de

ervaren ,

Mark de Vries.

Wie is Mark de Vries ? Mark de Vries was nog niet lang geleden een (kantoorpikkie) zoals hij dat noemt hij vond zijn baan verschrikkelijk zaai. Mark was altijd wel geïnteresseerd in de aandelen markt , maar had nog nooit echt geprobeerd om er daadwerkelijk in te handelen.

Onschuldig gaan traden met een

demo account.

Tot dat hij op een dag een advertentie tegenkwam waar in stond dat je met een demo account kon traden. Uit verveling  maakte mark een account aan en begon er mee te spelen.

In het begin was het allemaal even zoeken hoe het werkte vertelde hij, maar binnen een dag had mark het door en kon hij zijn eerste orders plaatsen met speelgeld .

Mark was gelijk verkocht….

Mark zou het haast kunnen zeggen dat hij een nieuwe verslaving had het traden.Vanaf dat moment was mark in de ban van het traden. Hij las alles wat los en vast zat over het traden ,beleggen en investeringen.Ondertussen bleef ik traden met een demoaccount vertelde mark en ik werd er steeds beter in.

beleggen

Mark heeft alles verkocht en fulltime

trader en wereld reiziger.

Nadat Mark zijn baan had opgezegd was hij nog een stap verder gegaan . Hij heeft zijn huis en bijna al zijn spullen verkocht.Alles wat hij nu nog heeft zit in zijn rugzak van 40 liter , wat kleding zijn  laptop om mee te werken en wat toe behoren wat hij nodig heeft en dat is het .met zijn rug tas en toebehoren reist hij de helen wereld af en kan traden waar dan ook waar hij internet verbinding heeft.

Mark de vries
Mark de vries van tradewinst klik hier op de foto!

Mark tradings strategie.

Na velen uren traden met nepgeld en veel verschillende methodes uit geprobeerd te hebben, begon ik langzamerhand mijn  tradingstrategie te ontwikkelen vertelde mark. Ik ga niet beweren dat ik het wiel opnieuw hebt uit gevonden maar de manier waar op ik nu trade werkt voor mij winstgevend zie mark.