Team unstoppable winsttrading.nl
Team Unstoppable

Over de Agency

Masterclass van

Mitchell Weijerman

Waar gaat de Agency Masterclass online training nou eigenlijk over ? Sinds internet aanwezig is is er ook veel veranderd en kan iedereen een online business neer zetten.Daar zijn ook veel ideeën voor of met anderen worden er zijn oneindig veel mogelijkheden beschikbaar.Geld verdienen achter je laptop zijn er al veel die het doen.Maar om te beginnen met het opstarten van je eigen SMMB (social media marketing bedrijf) en als beginner te starten met de Agency Masterclass daar weet Mitchell alles van van begin tot eind begeleid hij je in de cursus er over.Mitchell smmb winsttrading

Hoe verdien je geld

met jou SMMB

(Social Media

Marketing

Bureau) Agency?

Als eerste een vraag.Waarom zou je überhaupt een eigen SMMB willen hebben als een online verdien model?Een goeden reden daarvoor zou kunnen zijn. 

Je kunt werken wanneer jij wilt en uit komt

Het kost je slechts een paar uurtjes per week en het levert goed geld op

Je kunt je bedrijf daarna flink opschalen en dus meer geld verdienen zonder meer tijd kwijt te zijn er aan

Bedrijven zoeken naar mensen zoals jij omdat ze het zelf niet goed kunnen , daarom laten ze het liever over aan een bedrijf die er verstand van heeft

De markt is relatief vrij nieuw en veel mensen hebben er geen verstand van dus weinig concurrentie

Er valt veel geld in te verdienen

Het is ook heel leuk om te doen .Je leert met de Agency Masterclass hoe jij exact te werk moet gaan om een advertentie te maken en bedrijven te benaderen dat is ook waar deze training over gaat meer verdienen in minder tijd en slim werken maar je moet je er wel volledig 100% inzetten .De Agency Masterclass bied het totale pakket zodat je ook zonder kennis en ervaring succes kunt behalen.

Wie geeft de Agency Masterclass?

De man wie het geeft is Mitchell Weijerman die ook samen met Jia Ruan samen werkt van de Bol Masterclass.Mitchell is ook een goeden spreker op seminars hij spreekt niet alleen over het geld verdienen maar ook zijn eigen ervaringen wat hij mee maakte je moet durf en lef hebben om door te zetten hij vertelt over zijn ervaringen in Silicon valley van zijn tijd bij Google.Hij had een hele goeden baan met enorme inkomen en villa van zijn werk , maar werd daar niet echt gelukkig van , daarom besloot hij toch om wat anders te gaan doen .Mitchell Weijerman speaker winsttrading.nl

Mitchell ging zich meer focussen op marketing, mindset en e-commerce en zijn eigen bedrijf.Toen Mitchell dat besluit had genomen zag je ook duidelijk dat het werken bij Google niets voor niks is geweest, hij nam zijn ervaringen mee en dat heeft hem enorm geholpen om ook dat soort media te begrijpen.Het is ook geen wonder met de ervaringen die hij heeft en de social media campagnes om ook zoon bedrijf tot groot succes te krijgen.

Hij gaf ook lezingen bij Unstoppable hoe hij sprak was motiverend en inspirerend en dat was nog maar het begin (een topje van de ijsberg zoals ze dat noemen).Waar het daar vooral eigenlijk over ging was de mindset die je moet hebben en dat ging in de Agency Masterclass nog een flinke stap verder , daar werden ook praktische tips gegeven om een goeden inkomen mee te kunnen binnen halen door de juiste mindset en strategie.

Heb jij interesse in de Agency masterclass webinar die Mitchell geeft ?Meld je hier gratis aan voor zijn webinar .

 

De inhoud van de Agency masterclass

 

Inhoud 

0〉Kennismaking en intro        

1〉Mindset voor succes

2〉Het nieuwe paradigma

3〉Attract

4〉Capture

5transform

6〉Jouw eerste klant binnen halen

7〉Schalen

Agency Masterclass inhoud cursus

De Agency Masterclass eerste

indruk

Het is de bedoeling om met de cursus van de AgencyMasterclass om een goeden SMMA(Social Media Marketing Agency) op te zetten zodat jij er succes mee kan behalen en goeden inkomsten mee kan genereren om jou bedrijf er mee op te zetten.

Deze cursus is een hele anderen manier van geld verdienen dan de BolMasterclass van Jia Ruan .

Deze cursus is niet voor iedereen weg gelegd dat zeg ik er wel eerlijk bij.Door jou duidelijk inzicht te geven wat de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman precies inhoudt , hoop ik het je zo goed mogelijk bij te staan inde keuze die jij maakt

Mindset voor succes

In het eerste gedeelte van de online cursus is het een introductie als het ware om de juiste mindset te gebruiken voor jou succes, daar ben ik het wel mee eens je moet wel een goeden mindset hebben en ontwikkelen om jou business daar mee op te zetten als jij succes vol wilt worden.

In de Agency Masterclass wordt er op zich redelijk op in gegaan op de tools die je er voor kan gebruiken.Het gaat er eigenlijk voornamelijk om de fundamentele basisprincipes die je voor je mindset als succesvolle mens onderscheid van de falende bevolking zo als ze dat zeggen.Het is zeker een goed begin met de start van je cursus .

Het voor deel van de Agency Masterclass is dat het allemaal keurig is samen gevoegd en georderd is.Het biedt je meer gemak, maar bied weinig echt diep gaande kennis.Na het gedeelte en uitleg over de mindset dat door Jia Ruan word uit gelegd , komt daarna Mitchell Weijerman aan het woord.Mitchell is de persoon die de praktische en informatie , strategie geeft van de Agency Masterclass. Er word trouwens met ieder onderdeel een PDF mee geleverd, hierin kun je per week je opdrachten maken en aantekeningen noteren zodat je de stof zo goed mogelijk begrijpt.

Mitchell Weijerman AMK

Het nieuwe Paradigma

Er word hierbij weer gekeken naar de mentale kant waar we het al eerder over gehad hebben , maar deze keer kijken we hoe de consument denkt. Over dit gedeelte van de Agency Masterclass is over het creëren van de waarden en trekken van de klanten.Door dat je steeds meer waarde aan je klant geeft en bied kan je de prijs iets hoger inzet gaan de klanten als het waren daar in mee .Waarom? omdat jij meer waarde bied en geeft aan jou klant. Natuurlijk kan je ook zelf onderzoek gaan doen op het internet maar dan ben je langer bezig , Mitchell en Jia bieden daar en tegen een kant en klare cursus dat jij die fouten niet meer hoeft te maken dat zij hadden.

Attract

Vanaf dit punt gaat het van de mindset naar de strategie om het toe te passen.Hoe je ook facebook ads kan inzetten met de juiste strategie waar mee jij flinke sales kan maken. Facebook Ads zijn de laatse jaren flink gestegen , van daar dat Mitchell Wijerman ook deze tool gebruikt en toepast hoe je er succesvol mee word.

Mitchell helpt daarbij om stap voor stap door het hele proces hoe jij een facebook campagne moet opzetten. Er word ook besproken welke facebook ads klanten aanspreekt  hoe jij een advertentie kan inzetten vanaf het nulpunt tot het opbouwen er van.

Er worden ook duidelijk de fouten weergegeven en zodat jij ze niet meer hoeft te maken.

Capture

In het onderdeel capture worden de termen als Facebook pixels, splittesten en clickfunnels stuk voor stuk behandeld.

Het onderdeel capture kan wel gezegd worden dat het vernieuwde informatie toont.Voor iemand die net komt kijken of nieuw is van de wereld van online marketing is dit zeker een onderdeel van waarde, je gaat er zeker stappen mee vooruit.

Wat ook zeker een goed en sterk punt is over de uitleg over het op tijd stoppen met falende ads en splittesten.Op dit vlak worden nog al veel fouten gemaakt men vergist zich er al snel in.Er zijn veel die in een bepaalde advertentie geloven en dat te weinig geld opleverd en dat kost je alleen maar.Daarom is het belangrijk om goed te testen, toetsen ,en nog eens testen toetsen is het advies. 

Verzamel ook zo veel mogelijk data voor om nieuwe dingen uit te proberen , in de basis klinkt het logisch en makelijk gezegd , maar met ervaring leert men hier van veel mensen gaan hierbij de fout in. De Agency Masterclass van Mitchell Weijerman is zeker zijn geld waard .Waarom? Hij geeft in deze cursus waardevolle informatie en ook vernieuwende informatie dat word getoond.Iets wat vandaag de dag niet van iedere online cursus gezegd kan worden.Het A.C.T. Systeem

Transform

Hierbij word de stap naar e-mail marketing gemaakt.Het is wel herhaling van bekende strategieën die worden getoond maar wel degenlijk vernieuwd informatie en in een nieuw jasje gestoken .E-mail marketing is al 15 jaar oud.Maar het is in der loop der tijd wel verbeterd en meer geoptimaliseerd , het is het zelfde als de persoon die het wiel heeft uitgevonden de volgende verbeterd weer het wiel zo gaat het maar door .Zo is dat ook met dit dat het continue word geoptimaliseerd.

Als jij je even verdiept in de gratis cursussen en informatie die door e-mail marketing bedrijven zelf word gegeven ben je er al.Het is ook een herhalings proces.

Jouw eerste klant binnenhalen

In week 6 gaat het woord over van mitchell naar Jia Ruan . Omdat Jia de expertise in sales is , de focus ligt in dit gedeelte ook meer op de resultaten en uit eindelijk doe je het daar ook voor.De vraag is : Hoe verspil je zo min mogelijk tijd en geld aan het vinden van de juiste klanten ? 

Dat is de kernvraag die Jia Ruan in deze video’s op een juiste manier probeert uit te leggen en naar jou over te brengen.Je wilt zo goed mogelijk met je geld om gaan .Het is daarom ook zeker belangrijk dat je de juiste mensen benadert en overhaalt en uit eindelijk overgaan op kopen overgaan.Wanneer je overgaat tot het verkoopproces dan word dat van a-z doorlopen en het gaat zeker dieper op de communicatie en psychologie in , met andere worden de juiste snaar zien te raken en er voor zorgen dat de klanten te vreden zijn en ook voor een langetermijn dat wil je uit eindelijk ook. 

SCHALEN

Als we gaan kijken naar het laatste onderdeel van de Agency masterclass dan word er vooral gefocust op het schalen. Met andere woorden hoe ga jij van een enkele verkoop naar een grotere verkoop ? Opschalen noemen we dat.Dit is wel een belangrijk onderdeel van een goede en succesvolle onderneming vooral op langetermijn visie.Hoe krijgen wij dit voor elkaar? De Agency Masterclass vertelt door onder ander het uit te besteden, de gedachte hier achter is dat je hier door zo min mogelijk zelf actief bezig hoeft te zijn in je bedrijf. Hoe ? Door veel taken te automatiseren en door anderen het laten uitvoeren , zo kan jij je op grotere manieren meer opschalen.

Deze ontwikkelingen worden omschreven als de transformatie van de rol van de oprichter naar de rol van de CEO.Nadat je deze onderdelen volledig hebt doorlopen heb je alle beschikbare informatie in één keer gezien.

AMC Agency Masterclass oprichter CEO

Het is wel zo zinvol om alles twee keer of meerdere keren te doorlopen , zodat je de info beter opslaat voor je zelf. Herhaling is belangrijk al doe je het bewijzen van 10 keer .

EEN BONUS ONDERDEEL : GROEPSCOACH & LIVE COACHING

Een bonus onderdeel in de Agency Masterclass dat houd in dat er wekelijks een groepssessie en live coaching gedaan kan worden.Je bent  ook up to date van de laatste ontwikkelingen en kun je de problemen aan de kaak stellen , er zijn bij Team Unstoppable meerdere coaches aanwezig . Je houd gewoon contact met de coaches Mitchell , Jia , Virgil of eventueel andere coaches.Mitchell Weijerman Team Unstoppable

DE CONCLUSIE

In deze cursus leer je wel degelijk nieuwe dingen , zeker met name als je nog niet ervaren bent in de wereld van digitale marketing, steek je er wel wat van op . Als je het stappen plan volgt kun je er zeker ook wat mee bereiken maar het vereist wel dicipline en inzet om het te bereiken ben jij daar toe bereid om dat te doen.Het overgrote deel is niet veel vernieuwend, de meeste info van de Agency masterclass is met wat enig zoek werk gewoon op het internet terug te vinden en hier hebben zij een pakket van gemaakt omdat dan alles geordend is. 

Het is daarom makkelijker om de cursus te kopen dat het allemaal geordend is maar daar tegen over staat dan wel een flink prijs kaartje.Een groot gedeelte van de succes van de cursus is gebaseerd dat je in contact moet komen met bedrijven en met door middel van sales gesprekken moet jij ze overtuigen om met jou in zee te gaan .Wil je het met meer succes brengen , zul je toch meer kennis moeten vergaren en hebben dan in deze cursus word aangeboden.Een ervaren marketingsdirecteur of bedrijfseigenaar prikt en kijkt daar gelijk door heen .Je zult flink moeten aanpoten wil je wat bereiken met de Agency masterclass.

Goeden punten

Geordende toepasbare informatie: Over het algemeen is de informatie waardevol en bruikbaar in de praktijk.De opbouw van de mindset naar praktische kennis en strategie is slim, goed en handig.

Overzichtelijke structuur en effectieve herhaling: De cursus is duidelijk op gedeelt in verschillende onderdelen wat het juist makelijker maakt om specifieker te leren.De stof word ook getoetst door middel van een soort kennisquiz per onderdeel, waar door je het beter in je opneemt om het te onthouden.

Begeleiding achteraf: Als je de cursus hebt doorlopen is er begeleiding in de vorm van groepssessies en live coaching.Hierbij kun je verdiepende en betere info krijgen en aanvullende knelpunten bespreekbaar maken.

Minder goede punten

Χ Weinig nieuwe informatie:Soms lijkt de info vernieuwend en nieuw, maar het meeste is gewoon te vinden op youtube en platforms en Google om te het te zoeken .Je bent wat langer bezig om de info te verzamelen.De prijs is toch aan de pittige kant ten zij je het er voor over hebt maar die keus is aan jou. 

Χ Staat of hangt met overtuigen van bedrijven: De beloofde succes is eigelijk allemaal afhankelijk van zaken doen met de bedrijven waar jij mee in zee gaat eventueel.het is moeilijker om met bedrijven in zee te gaan dan in de cursus word voor gedaan .Je zou dus nooit  zo’n passief inkomen generen zoals het veel gunstiger is het verdienmodel van de Bol Masterclass waarbij je veel meer kans hebt op succes en zekerheid.

Χ Sales gesprekken en moeilijke contacten : Je moet echter om jou Agency aan de man te brengen , flink op de voor grond treden wil je wat bereiken.Sales gesprekken voeren , bedrijven bellen , directeuren overtuigen . Dit zijn dingen zit jij daar op te wachten moet je je zelf af vragen.

Χ Ongunstig verdienmodel: Er is ongetwijfeld veel geld in te verdien in deze business maar het is een ongustig verdien model , maar je wilt graag een passief en geautomatiseerd inkomen genereren , zonder dat je moeilijke gesprek stoffen moet gaan leiden.  

Χ Dit is waarom veel mensen Mitchell en Jia als ‘scam’ bestempelen

Beroemdheden zoals Mitchell Weijerman en Jia Ruan claimen vaak ‘het geheim’ of ‘de succesformule’ aan jou te geven, dat hun zogenaamd zelf ook rijk heeft gemaakt met die methode. Hierbij zijn alleen vraagtekens bij te plaatsen, aangezien ze het merendeel van hun ‘rijkdom’ halen uit het verkopen van informatieproducten.  Ze verdienen dus niet zozeer veel geld door het toepassen van hun eigen methode, maar juist door HET VERKOPEN VAN hun eigen methode.

De Agency Masterclass Kopen of niet?

Ben jij de persoon die er alles voor over heeft om sales gesprekken te voeren om daar mee een inkomen op te bouwen ? Dan is de Agency Masterclass wat voor jou en de juiste keus om mee te beginnen.Wil toch liever safe producten verkopen via Bol.com dan kan je beter de Bol Masterclass beginnen dan is dat de keus voor jou.

De Agency Masterclass

Wil je toch aan de slag met de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman & Jia Ruan?Klik hier onder voor meer info.

De Bol Masterclass

Wil je toch aan de slag met de Bolmasterclass van Jia Ruan & Mitchell Weijerman ? klik hier onder voor meer info.

3 Proeflessen gratis 

Hier onder hebben we 3 proeflessen van de Agency Masterclass voor je neer gezet om al een beetje indruk te krijgen wat het inhoud.