Disclaimer

Disclaimer

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Gebruik van de website winsttrading.nl

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel tradewinst.nl zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. tradewinst.nl garandeert niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Tradewinst.nl wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Informatie van derden, producten en diensten

Op de website van tradewinst.nl staan links naar websites van derden, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door tradewinst.nl niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Informatie gebruiken

Alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s) berusten bij tradewinst.nl. Het is niet toegestaan informatie op deze website over te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van tradewinst.nl. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik.

Wijzigingen

Wij hebben het recht de aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het is raadzaam om regelmatig te controleren of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, gewijzigd is.

Toepasselijk recht

Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter binnen het arrondissement van winsttrading.nl.

Dit bericht heeft 7 reacties

 1. Elvin Muller

  Thank you for your interest in my website .I am continue study new thinks about it.
  Thank you for the positive feed back keeps me motivated .

  Kind regards ,
  The Winsttrading Team

  1. Elvin Muller

   Thank you for your interest in my website , i am stil bussy to at more content to the site it is allot off work but i like it.
   I will continue with my blogpost thank you for your interest in my blogpost.
   kind regards ,
   The Winsstrading Team

 2. Itís nearly impossible to find educated people in this particular subject, however, you seem like you know what youíre talking about! Thanks

  1. Elvin Muller

   Thank you for your interest in my website , i am still continue my blogpost it is allot off work but i like it .
   Thank you for your feedback .
   Kind regards,
   The Winsttrading Team

Geef een reactie